Veko Lightsystems

De specialist in extreem zuinige industriële verlichting.

Aluminium lijnverlichting met ruim 40 jaar ervaring.

Van verlichtingsplan tot volledige oplevering.

Kostenbesparend en volledig prefab.

Verlichting voor diverse toepassingen

Veko Lightsystems is de specialist in LED verlichting voor industriële ruimtes. Het aluminium Veko lichtsysteem is energiezuinig, efficiënt én duurzaam. Onze armaturen vinden toepassing in bedrijfshallen, magazijnen, distributiecentra, parkeergarages, sportaccommodaties, zwembaden en winkelcentra.

Eindgebruikers

Met de bedrijfsverlichting van Veko heeft u jarenlang geen omkijken naar uw verlichting. Onze LED armaturen hangen strak en onfeilbaar in elke denkbare industriële ruimte. Veko verlichting biedt veiligheid en werkplezier. Bij storingen weet u zich verzekerd van een zorgeloze, jarenlange omwisselgarantie. Wist u dat wij bestaande Veko verlichting, van wel 40 jaar oud, heel snel en eenvoudig kunnen omzetten naar energiezuinige LED verlichting? We hoeven vaak alléén armaturen uit te wisselen; profielen kunnen blijven hangen.

Installateurs

Veko verzorgt desgewenst de montage van de industriële (LED) verlichting. Wij hebben getrainde en gecertificeerde montageteams klaar staan. Qua montagesnelheid werken die onovertroffen.  Daarnaast denken wij verder dan alleen de bedrijfsverlichting: Veko is ook sparringpartner op elektrotechnisch- en installatiegebied. Onze verlichting is binnenkort ENEC05 gekeurd voor 2 groepen per vlakkabel en Veko kan draagprofielen leveren met een kabelgoot voor makkelijke integratie met andere systemen.

Adviesbureaus

Wat de toekomst ook brengt, met bedrijfsverlichting van Veko is elke industriële ruimte er klaar voor. Onze aluminium lichtsystemen zijn sterk, duurzaam en zeer flexibel. Krijgt een gebouw na verloop van tijd te maken met andere toepassingen en verlichtingswensen? De bedrijfsverlichting van Veko is in no time aangepast, zonder profielen en armaturen te hoeven vervangen. Bovendien draagt industriële LED verlichting van Veko bij aan het halen van de BREEAM norm.

Bereken uw energiebesparing

Bespaar 20%...

Nog niet toe aan LED verlichting? Kies dan voor de nieuwste generatie superzuinige ECO TL buislampen. U realiseert met een relatief lage investering meteen al een mooie energiebesparing.

...60%...

Kies voor (de nieuwste) LED verlichting en u bespaart minimaal de helft van de energiekosten. Heeft u al Veko verlichting? Dan is renovatie door het uitwisselen van armaturen een snelle en goedkope oplossing.

...70%...

Wanneer u LED armaturen voorziet van hoogfrequente voorschakelapparatuur en/of spiegelreflectoren toepast in uw (LED) armaturen, dan heeft u een mooie (aanvullende) besparing te pakken.

tot wel 90%!

Kies voor LED bedrijfsverlichting met dynamisch schakelen en daglichtregeling. U haalt dan het uiterste uit de energiebesparing. Veko heeft zo tot wel 90% (!) besparing op diverse projecten gerealiseerd.

Nieuws

Veko Lightsystems op de Transport & Logistics beurs te Antwerp Expo (17,18 en 19 oktober)

Beleef het grootste event voor transport en logistiek in de Benelux. Ontmoet VEKO Lightsystems,...

Lees meer...

VEKO voorziet de LED verlichting van het nieuwe sportcomplex te Schotte!

VEKO Lightsystems kreeg onlangs de opdracht om het nieuwe sportcomplex te Schotte van LED...

Lees meer...

Dag van Inkoop en Logistiek met als centrale thema : “De Toekomst van Inkoop en Supply chain management”.

Op 11 mei 2017 organiseert VIB reeds voor de 20e maal de Dag van Inkoop en Logistiek met als...

Lees meer...

Veko luistert naar zijn klanten: uitbreiding gamma nieuwe lenzen

Veko luistert naar zijn klanten: uitbreiding gamma nieuwe lenzen Veko luistert naar zijn klanten....

Lees meer...

“Met de nieuwe duurzaamheidstrategie,“People & Planet Positive”, gebruikt IKEA duurzaamheid om innovatie te stimuleren, activiteiten te transformeren, investeringen vorm te geven en nieuwe businesskansen te grijpen. Het Distributiecentrum van IKEA te Genk koos voor Veko vanwege lichtkwaliteit, energieverbruik, duurzaamheid en service.”

Jurgen Poelmans, Facility & Sustainability & IT, IKEA Distribution Benelux NV

“Avec ce nouveau système, la consommation par terrain est descendue à 2800W (9000W dans le passé) avec le double de lux et des lampes qui s’allument directement. Un système simple nous permet d’allumer la moitié des lampes en présence de lumière naturelle et pour une ambiance récréative, soit 1400W par terrain.”

Dhr Taminiaux, TC Ermitage Charleroi

Nieuwsbrief inschrijven