Beleef het grootste event voor transport en logistiek in de Benelux. Ontmoet VEKO Lightsystems, stand 4048, en meer dan 10.000 professionals in Antwerp Expo, vlakbij de wereldhaven én in het hart van uw markt.

VEKO Lightsystems kreeg onlangs de opdracht om het nieuwe sportcomplex te Schotte van LED verlichting te voorzien. Het complex omvat verschillende sportzalen, waaronder een danszaal, een gevechtssportzaal en een grote sportzaal waarvoor telkens de hoogste verlichtingseisen gesteld werden. Onze VEKO LED armaturen waren hier dus uitermate geschikt en kwamen als meest economische oplossing uit de bus.

Op 11 mei 2017 organiseert VIB reeds voor de 20e maal de Dag van Inkoop en Logistiek met als centrale thema : “De Toekomst van Inkoop en Supply chain management”.

Kom VEKO Lightsystems op 12, 13 en 14 September bezoeken op de Equipmag beurs tijdens de PARIS RETAIL WEEK!

Stand 3J 097!

Op 12 mei vond de 10de editie plaats van de Promotiedag Duurzame Verlichting. Op de Lamot-site te Mechelen verzamelden standhouders en gastsprekers voor een boeiende studie- en demodag rond 'Verlichting 2.0'. Als lid van het Vlaams Innovatief Bedrijfsnetwerk Groen Licht Vlaanderen, was VEKO natuurlijk van de partij.