Veko Lightsystems denkt duurzaam

Veko levert de groenste lichtlijn ter wereld. De lichtlijnen worden vrijwel onverpakt geleverd en de profielen en armaturen zijn uit aluminium vervaardigd, waardoor deze volledig recycleerbaar zijn. Ook kan het verlichtingssysteem van allerlei slimme schakelingen en besturingen worden voorzien, waardoor u op eenvoudige wijze energie kunt besparen en profiteert van een interessante terugverdientijd.

Er is sprake van minimaal 50% montagetijdbesparing, waardoor er tevens bespaard wordt op reisuren naar het werk en dus op CO2!

De R&D afdeling van Veko heeft als doel het armatuurrendement te blijven verbeteren, zodat Veko tot de meest energie efficiënte verlichtingsfabrikanten blijft behoren. Door de aluminium profielen is Veko in staat hogere wattages LED armaturen te leveren, met dezelfde levensduurgaranties als andere fabrikanten. Zo heeft u minder armaturen nodig en bespaart u op duurzaamheid en op budget.

Producten worden vrijwel onverpakt geleverd. Pallets kunnen retour gestuurd worden en indien Veko voor u monteert zullen de monteurs het verpakkingsmateriaal mee retour nemen zodat dit gerecycled kan worden.

In het kader van duurzaamheid kan het dus voorkomen dat uw nieuwe materialen in gerecycled verpakkingsmateriaal geleverd wordt.