Veko Lightsystems

Veko Lightsystems is reeds meer dan 40 jaar een toonaangevende aanbieder van lichtoplossingen, voornamelijk actief in de industriële verlichting. Door technologie, design en energie-efficiëntie te combineren, bieden wij onze klanten innovatieve producten met de grootste aandacht voor details en maken we gebruik van de modernste productiemethoden. Veko Lightsystems ontwikkelt, produceert en monteert aluminium lijnverlichting met als uitgangspunt het de klant zo gemakkelijk mogelijk te maken; van het maken van een verlichtingsplan tot aan het volledig opleveren van de verlichtingsinstallatie. Dat is de kracht van Veko.

De basiskenmerken van het product zijn de aluminium vervaardiging, de montagetijdbesparing en de duurzaamheid. Veko lichtsystemen worden vrijwel onverpakt, gecodeerd en voorgemonteerd geleverd, waardoor er sprake is van minimaal 50% montagetijdbesparing en geen afval. Daarnaast zijn de profielen 100% recycleerbaar. Veko biedt daarmee de groenste lichtlijn ter wereld!

Innovatie is bij Veko aan de orde van de dag. Voortdurend worden de producten onder de loep genomen door een ervaren en gedreven team deskundigen, waardoor de kwaliteit en het armatuurrendement tot de beste in de markt blijft behoren.

Veko levert u de volgende voordelen op:

  • Ruim 40 jaar ervaring met ontwikkelen, produceren en monteren van aluminium lijnverlichting.
  • Eigen R&D afdeling waardoor Veko altijd voorop loopt met innovaties.
  • Aluminium lijnverlichting, met als voordelen: strakkere montage en 100% recycleerbaar maar ook optimale warmteregulering waardoor men een langere levensduur heeft van het (LED) armatuur.
  • Prefab voorgemonteerd en vrijwel onverpakt geleverd. Dit levert niet alleen in de meeste gevallen een montagetijdbesparing van 50% op (dus snellere oplevering van het werk) maar ook nagenoeg geen afval.
  • Veko producten vanaf 1976 zijn eenvoudig om te bouwen naar de hedendaagse techniek zoals LED en/of dynamische verlichting.
  • Eigen montageploegen, die door de deskundigheid en ervaring risico’s als uitgestelde oplevering en het oplopen van montage-uren tot een minimum beperken.

Veko was met vele innovaties de eerste ter wereld: 1972 Aluminium lijnverlichting prefab voorgemonteerd 1976 Lijnverlichting en kabelgoot in één systeem 1995 Lijnverlichting standaard voorzien van 7x2,5mm² 1998 Lijnverlichting KEMA gekeurd met twee groepen in één vlakkabel 2007 Lijnverlichting met LED 2009 Dynamische lijnverlichting 2010 Lijnverlichting met LED noodverlichting 2012 LED diepstralend op lijnverlichting voor magazijnen met meer dan 35% besparing tov T5 2013 Constant Light Output in LED armaturen geprogrammeerd 2013 Decentrale LED noodverlichting geïntegreerd in armatuur

Veko Lightsystems bestaat 40 jaar. Een mijlpaal waar we trots op zijn. Sinds 1975 zijn we niet alleen veertig jaar, maar ook ruim 3.600.000 lichtlijnen verder.
Maar dat niet alleen. Ons verhaal is bijzonder. We hebben het daarom voor dit speciale moment opgetekend in een Jubileum Magazine: 40 jaar Veko Lightsystems in woord en beeld.
Zoals gezegd zijn we namelijk enorm trots op deze mijlpaal en op al die momenten die eraan vooraf gingen. Jaren van innovatie, groei en uitdagende opdrachten.
Via onderstaande link kunt u een blik werpen op dat magazine.

Bestanden:
Magazine VEKO 40 jaar Download