LED SPORT

Het LED sportarmatuur is een breedstralend LED armatuur. Het is DEKRA/VDE balpruf getest en dus geschikt voor alle sporttoepassingen. Het armatuur geeft een neutraal witte lichtkleur (circa 4000K), een CRI van 80. Standaard wordt het armatuur in 2 verschillende maximale lumenoutput-uitvoeringen geleverd. Het armatuur is opgebouwd volgens het lineair LED principe, waardoor er sprake is van minder verblinding.

Lees meer...

LED-armaturen

Veko Lightsystems heeft een LED-armatuur ontwikkeld, met een powerfactor van boven de 0.95 en een lumen / Wattverhouding tot 130 lumen per Watt*. De hoge kwaliteit van de aluminium legering in samenhang met de vorm van het profiel zorgt voor een uitstekende warmteafvoer, waardoor dit armatuur zich kenmerkt door een opvallend lange levensduur van maar liefst 50.000 branduren!

Lees meer...

LED OPBOUWARMATUREN IP20 - IP54

Veko heeft een serie opbouwarmaturen ontwikkeld voor parkeergarages,koelcellen en andere locaties waar geen lichtlijnen kunnen worden toegepast. De opbouwarmaturen kunnen eenvoudig aangesloten worden door het openen van het aansluitdeksel. Veko levert ze inclusief twee montagebeugels.

Lees meer...

Trend de luxe UNNS (LED)

De lijnverlichting Trend De Luxe LED wordt compleet voorgemonteerd geleverd. De spiegel wordt voorzien van beschermende folie om te voorkomen dat deze vuil wordt tijdens de bouwwerkzaamheden.

Lees meer...