DALI besturingssysteem

Het verlichtingssysteem kunt u ook uitvoeren met een DALI besturingssysteem. De armaturen dienen dan onderling met elkaar verbonden te worden door middel van een 2-aderige afgeschermde kabel. Er zijn vele mogelijkheden om uw verlichting automatisch te schakelen en te programmeren. Denk aan bijvoorbeeld automatisch schakelen op werktijden, daglicht of aanwezigheid. Het Veko dynamische verlichtingssysteem werkt op zich zelf, en het is niet noodzakelijk om er een DALI verlichtingssysteem bij te programmeren. Om tot een zo hoog mogelijke besparing te komen is het tevens mogelijk om bepaalde opties te combineren.

Uiteraard kan er voor u geheel vrijblijvend een R.O.I. (Return on Investment) berekening gemaakt worden voor uw situatie om te berekenen welk renovatievoorstel u het meeste voordeel oplevert.

Neem de proef op de som!
Verdien uw investering terug
in 1 tot maximaal 5 jaar!

De periode waarin de investering terug verdiend wordt kan Veko u garanderen door het plaatsen van een proefopstelling. Door het plaatsen van een verbruiksmeter op de proefopstelling en het verzorgen van lichtmetingen zijn er geen raadsels over hetgeen u gaat besparen. Neem daarom geheel vrijblijvend de proef op de som!

Neem contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak voor het uitwerken van een verlichtingsplan.