Het verlichtingssysteem kunt u ook uitvoeren met een DALI besturingssysteem. De armaturen dienen dan onderling met elkaar verbonden te worden door middel van een 2-aderige afgeschermde kabel. Er zijn vele mogelijkheden om uw verlichting automatisch te schakelen en te programmeren. Denk aan bijvoorbeeld automatisch schakelen op werktijden, daglicht of aanwezigheid. Het Veko dynamische verlichtingssysteem werkt op zich zelf, en het is niet noodzakelijk om er een DALI verlichtingssysteem bij te programmeren. Om tot een zo hoog mogelijke besparing te komen is het tevens mogelijk om bepaalde opties te combineren.

 

Uiteraard kan er voor u geheel vrijblijvend een R.O.I. (Return on Investment) berekening gemaakt worden voor uw situatie om te berekenen welk renovatievoorstel u het meeste voordeel oplevert.

 

Neem de proef op de som!
Verdien uw investering terug
in 1 tot maximaal 5 jaar!

 

Veel daglicht? Pas dimbare verlichting toe

Bij veel daglicht in de bedrijfsruimte is het raadzaam de verlichting te voorzien van daglichtsensoren en dimbare- of DALI voorschakelapparatuur. De gemiddelde besparing hangt af van de hoeveelheid daglicht uiteraard, maar zo'n 30% is geen uitzondering. 

 

Neem contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak voor het uitwerken van een verlichtingsplan.