Veko: dé montage expert van lichtsystemen

Montage van bedrijfsverlichting? Daarin is Veko de absolute expert in België. Heel wat kilometers lichtlijnen gaan er jaarlijks door handen van onze eigen montageteams. Zij vinden makkelijk hun weg in onder andere productieruimtes, hoge distributiehallen, zwembaden, sporthallen en parkeergarages. Zij nemen de lichtlijnen, montagematerialen en eventuele hoogwerkers mee en gaan aan de slag. De lichtlijnen nemen ze voorgemonteerd en onverpakt mee. Dat betekent: 50% montagetijdbesparing! Medewerkers op de werkvloer ondervinden nauwelijks hinder. 

 

Het voordeel van eigen montageteams

Veko heeft een uitgebreide pool van eigen montageteam. Onze monteurs zijn intern opgeleid, VCA gecertificeerd en zij kennen de Veko verlichting als geen ander. Het voordeel voor de klant? Geen omkijken meer naar de montage, de laagste montagekosten, geen oplopende montageuren en alle (LED) verlichting zeer snel gemonteerd. Houdt u de montage liever in eigen hand? Wij bieden ook dan onze expertise: onze ervaren monteurs komen graag even langs om instructie te geven. Ook kunt u diverse handleidingen hier downloaden. 

  

Partner op elektrotechnisch- en installatiegebied

Veko monteurs denken verder dan alleen de bedrijfsverlichting. Wij zijn al decennialang partner op elektrotechnisch- en installatiegebied. Onze verlichting heeft een KEMA keur voor 2 groepen per vlakkabel. Bovendien zijn onze aluminium draagprofielen voorzien van een unieke kabelgoot. Integratie met andere systemen is daardoor kinderspel. Niet voor niets kiest een groot deel van de Belgische installateurs voor samenwerking met Veko. 

 

Vragen over de montage van lichtlijnen?

Stuur dan een mail naar onze montageafdeling of bel: +32 3 827 21 96