Veko Lightsystems

De specialist in extreem zuinige industriële verlichting.

Aluminium lijnverlichting met ruim 40 jaar ervaring.

Van verlichtingsplan tot volledige oplevering.

Kostenbesparend en volledig prefab.

The Duncan IP65 is here

Breed toepasbaar
Waterdicht
Onderhoudsvriendelijk

Meer over Duncan IP65

Verlichting voor industrie, logistiek, retail, garage, sport en kantoor

Slimme LED-verlichtingssystemen

Veko Lightsystems is de specialist in LED verlichting voor industriële ruimtes. Het aluminium Veko lichtsysteem is energiezuinig, efficiënt én duurzaam. Onze armaturen vinden toepassing in bedrijfshallen, magazijnen, distributiecentra, parkeergarages, sportaccommodaties, zwembaden en winkelcentra.

Lees meer

Verlichting voor diverse toepassingen

Distributiecentra & magazijnen

Distributiecentra & magazijnen

Verlichting bedrjifshalen

Verlichting bedrijfshallen

Renovatie van verlichting

Renovatie van verlichting

Sporthallen

Sporthal- & zwembadverlichting

Verlichting koel- & vriesruimtes

Verlichting koel- & vriesruimtes

Retail verlichting

Retailverlichting

Parking

Parkeergarage verlichting

Eindgebruikers

Met de bedrijfsverlichting van Veko heeft u jarenlang geen omkijken naar uw verlichting. Onze LED armaturen hangen strak en onfeilbaar in elke denkbare industriële ruimte. Veko verlichting biedt veiligheid en werkplezier. Bij storingen weet u zich verzekerd van een zorgeloze, jarenlange omwisselgarantie. Wist u dat wij bestaande Veko verlichting, van wel 40 jaar oud, heel snel en eenvoudig kunnen omzetten naar energiezuinige LED verlichting? We hoeven vaak alléén armaturen uit te wisselen; profielen kunnen blijven hangen.

Installateurs

Veko verzorgt desgewenst de montage van de industriële (LED) verlichting. Wij hebben getrainde en gecertificeerde montageteams klaar staan. Qua montagesnelheid werken die onovertroffen.  Daarnaast denken wij verder dan alleen de bedrijfsverlichting: Veko is ook sparringpartner op elektrotechnisch- en installatiegebied. Onze verlichting is binnenkort ENEC05 gekeurd voor 2 groepen per vlakkabel en Veko kan draagprofielen leveren met een kabelgoot voor makkelijke integratie met andere systemen.

Adviesbureaus

Wat de toekomst ook brengt, met bedrijfsverlichting van Veko is elke industriële ruimte er klaar voor. Onze aluminium lichtsystemen zijn sterk, duurzaam en zeer flexibel. Krijgt een gebouw na verloop van tijd te maken met andere toepassingen en verlichtingswensen? De bedrijfsverlichting van Veko is in no time aangepast, zonder profielen en armaturen te hoeven vervangen. Bovendien draagt industriële LED verlichting van Veko bij aan het halen van de BREEAM norm.

Bereken uw energiebesparing

Bespaar 20%...

Nog niet toe aan LED verlichting? Kies dan voor de nieuwste generatie superzuinige ECO TL buislampen. U realiseert met een relatief lage investering meteen al een mooie energiebesparing.

...60%...

Kies voor (de nieuwste) LED verlichting en u bespaart minimaal de helft van de energiekosten. Heeft u al Veko verlichting? Dan is renovatie door het uitwisselen van armaturen een snelle en goedkope oplossing.

...70%...

Wanneer u LED armaturen voorziet van hoogfrequente voorschakelapparatuur en/of spiegelreflectoren toepast in uw (LED) armaturen, dan heeft u een mooie (aanvullende) besparing te pakken.

tot wel 90%!

Kies voor LED bedrijfsverlichting met dynamisch schakelen en daglichtregeling. U haalt dan het uiterste uit de energiebesparing. Veko heeft zo tot wel 90% (!) besparing op diverse projecten gerealiseerd.

Nieuws

Geweldige herinneringen aan de Transport & Logistics beurs in Antwerpen!

Wat een ongelofelijke tijd hebben we gehad tijdens de beurs, waar we onze passie voor...

Lees meer...

De nieuwe Duncan IP65 is nu beschikbaar!

Met trots introduceren wij ons nieuwe, waterdichte armatuur: de Duncan IP65. De Duncan IP65 is dé...

Lees meer...

Renoveren met VEKO, dat heeft veel voordelen!

Ontdek alle voordelen van een samenwerking met VEKO voor uw volgend project in onze...

Lees meer...

VEKO introduceert primeurs bij H.Essers

VEKO installeerde bij H.Essers niet enkel de ledverlichting met geïntegreerde lichtsensor in het...

Lees meer...

“Met de nieuwe duurzaamheidstrategie,“People & Planet Positive”, gebruikt IKEA duurzaamheid om innovatie te stimuleren, activiteiten te transformeren, investeringen vorm te geven en nieuwe businesskansen te grijpen. Het Distributiecentrum van IKEA te Genk koos voor Veko vanwege lichtkwaliteit, energieverbruik, duurzaamheid en service.”

Jurgen Poelmans, Facility & Sustainability & IT, IKEA Distribution Benelux NV

“We zijn uitermate tevreden van onze nieuwe verlichtingsinstallatie: van een sprong voorwaarts gesproken. Het resultaat is prachtig: ervoor wisten we natuurlijk niet wat we misten. VEKO heeft echt voor verheldering gezorgd.”

Inge Dilien, Gedelegeerd Bestuurder van Dilien Metaalwerken (DMW)

“In ons nieuwe distributiecentrum wilden we onze werknemers –soms letterlijk- in het zonnetje zetten, zonder de omgeving in de kou te laten staan. De combinatie van lichtdoorlatende wanden, lichtkoepels en sensorische sturingen op basis van zonlicht en bezettingsgraad, zorgt samen met de regelbare LED-verlichting van VEKO voor een ruimte die baadt in een stimulerende en gezellige gloed.”

Jens Beck, Facility Manager bij Schoenen Torfs.

“Avec ce nouveau système, la consommation par terrain est descendue à 2800W (9000W dans le passé) avec le double de lux et des lampes qui s’allument directement. Un système simple nous permet d’allumer la moitié des lampes en présence de lumière naturelle et pour une ambiance récréative, soit 1400W par terrain.”

Dhr Taminiaux, TC Ermitage Charleroi

“VEKO biedt al twee decennia oplossingen die op meer dan één manier verantwoord zijn: ze hebben oog voor ecologie, het andere gebruiken ze om onze kosten in het oog te houden. Hun LED-verlichting is een aanzienlijke besparing en licht onze producten optimaal uit. We zijn tevreden over de hele lijn, maar de relighting is misschien het ‘schoonste’ product: met een soort click and go worden innovatieve LEDs in oude armaturen geplaatst. VEKO garandeert topkwaliteit en sublieme service, met een eigen installatiedienst die flexibiliteit en efficiëntie koppelt aan hartelijkheid.”

Stef Tas, verantwoordelijke Engineering bij Hubo

“Het DALI systeem is bijzonder efficiënt en intelligent, met uitstekende verlichting en optimaal rendement. DALI is de ultieme professionele interface, die data kan registreren om ze vervolgens te analyseren en de verlichting te optimaliseren. PGZ en haar werknemers zijn in de wolken en wij zijn blij dat we met VEKO in zee zijn gegaan: de firma geeft ons 10 jaar garantie en gemoedsrust. Door een besparing van liefst 63 % is de terugverdientijd op 3,5 jaar geraamd. Om meer dan één reden: iedereen tevreden!”

Loesje Oomen, Technical Engineer Intervest

“Er werd gekozen voor VEKO LED-verlichting, op basis van een gunstige prijs-kwaliteitverhouding èn omwille van de verwachte levensduur. VEKO garandeert ons als enige 100.000 branduren”

Kurt Vandepitte, Technisch coördinator Sport Vlaanderen

"We zijn zeer tevreden van de LED verlichting. Deze verlichting geeft aangenaam en helder licht zodat wij op productieve wijze kunnen werken. Daarnaast merken we op basis van onze energiefactuur, dat het verbruik lager ligt dan bij standaard verlichting."

Bert Gijsen, Facility Coordinator Bleckmann 

“VEKO was voor ons een logische keuze, omdat we op dezelfde golflengte zitten. VEKO 's aanbod was ijzersterk qua lichtkwaliteit en service. Met een laag energieverbruik en een duurzame dynamiek maakt het bedrijf een wezenlijk verschil. De combinatie van economisch én ecologisch verantwoord ondernemen was voor ons zeer overtuigend.”

Amadeus Rieffe, quality and site manager bij Frigologix

“Dankzij de verlichting komen onze producten perfect tot zijn recht. Ieder product heeft dan ook zijn specifieke eisen die door de juiste belichting te gebruiken, optimaal in de kijker komen te staan.”

Rob Destombes, Alvo Grobbendonk

"De samenwerking is uitstekend, en we krijgen veel feedback van VEKO i.v.m. mogelijkheden voor het vervangen van oude verlichting en energiebesparingen."

Eddy Hansen, Hoofd onderhoud AVNET

"Op een kleine dag was alles geïnstalleerd!
Schitterend materiaal, vlot en gemakkelijk"

De Ridder Maxim, Bedrijfsleider Drukkerij VD

Nieuwsbrief inschrijven