Bespaar tot wel 90% op de energiekosten

Heeft u verlichting van Veko in uw bedrijfshal, distributiecentrum of sporthal? En is dat ergens in de afgelopen decennia geleverd? Dan is renovatie van uw bedrijfsverlichting een goede keuze. In de meeste gevallen renoveert u uw verlichting door slechts de TL armaturen uit te wisselen voor LED: de draagprofielen blijven hangen. Uw investering is relatief laag, er zijn nauwelijks verstorende werkzaamheden op de werkvloer en u bespaart drastisch (tot wel 90%!) op de energiekosten. Meer weten over de diverse bespaaropties van Veko

Draagprofielen blijven hangen

Onze draagprofielen zijn altijd gemaakt van duurzaam aluminium. Hierdoor blijft de interne bekabeling intact. Er hoeven slechts armaturen vervangen te worden en u heeft een heel nieuw en eigentijds LED verlichtingssysteem. Kiest u voor dynamisch schakelen, dan bespaart u nog meer energie. 

Geen Veko bedrijfsverlichting? Ook dan is renovatie een goed idee

Beschikt u over verlichting van een andere leverancier? Ook dan renoveren onze ervaren, VCA-gecertificeerde montageteams uw verlichtingssysteem in no time en zonder hinder naar een Veko systeem. U bent dan meteen klaar voor de toekomst: wanneer het pand ooit een nieuwe bestemming of indeling krijgt en er andere eisen worden gesteld aan de verlichting, is uw Veko lichtsysteem makkelijk opnieuw te gebruiken. En dat terwijl bij de meeste andere leveranciers het volledige systeem vervangen moet worden. 

Meten is weten!

Wij rekenen u graag voor wat u bespaart wanneer u kiest voor renovatie van uw bedrijfsverlichting. Neem rechtstreeks contact op met de accountmanager bij u in de buurt.

Bekijk producten Renovatie

Projecten