Met trots introduceren wij ons nieuwe, waterdichte armatuur: de Duncan IP65. De Duncan IP65 is dé oplossing voor elke omgeving waar hoge eisen worden gesteld aan armaturen. Het nieuwe ontwerp is stofdicht én waterdicht uitgevoerd. De IP65 is daarmee de perfecte aanvulling op de succesvolle Veko Duncan-lichtlijn. De speciaal ontworpen tapse vormgeving van het armatuur leidt water optimaal van de LED-unit af. Bovendien zijn de LED-units glad afgewerkt, met zo min mogelijk randen en naden. Samen met de blinddeksels liggen ze volledig verzonken in de lichtlijn. Dat is visueel aantrekkelijker, maar voorkomt ook stofophoping en het maakt de units nog beter bestand tegen vuil en water. De IP65 is inzetbaar voor uiteenlopende projecten: van diepvrieshal tot koelafdeling, van zwembad tot voedselopslag. En hij is vanaf heden te bestellen via uw Accountmanager. 

 

Meer informatie over deze alleskunner vindt u hier

 

VEKO is op zoek naar VVD systems lichtmonteurs vacature
op volgende locaties:

  • Lier
  • Oost-Vlaanderen
  • West-Vlaanderen 

Het jong en gedreven team van VEKO Lightsystems groeitvacature en zoekt versterking. Onze experts werken aan de ontwikkeling, verkoop, productie en montage van onze lichtlijnen. Dat proces staat geen moment stil, kent vele uitdagingen en mooie succesmomenten. Wil jij daar deel van uitmaken? VEKO is op zoek naar een accountmanager industriële verlichting

 

Ontdek alle voordelen van een samenwerking met VEKO voor uw volgend project in onze renovatieflyer. Met onze expertise en toewijding aan uitmuntendheid, kunt u erop vertrouwen dat uw project op tijd en binnen het budget wordt opgeleverd. Bij VEKO begrijpen we dat elk project uniek is. Dus of u nu een bedrijfseigenaar bent die zijn pand wil renoveren of een aannemer die een betrouwbare partner zoekt, VEKO heeft de perfecte verlichtingsoplossing voor u. Ons team van deskundigen helpt u bij het kiezen van de juiste optie voor uw behoeften en voorziet u van producten en diensten van de hoogste kwaliteit. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Het jong en gedreven team van VEKO Lightsystems groeitvacature en zoekt versterking. Onze experts werken aan de ontwikkeling, verkoop, productie en montage van onze lichtlijnen. Dat proces staat geen moment stil, kent vele uitdagingen en mooie succesmomenten. Wil jij daar deel van uitmaken? VEKO is op zoek naar een lichtadviseur/binnendienst calculator.