Steeds meer bedrijven en organisaties kiezen voor een intelligente sturing van hun verlichting. Met slim lichtmanagement behouden ze de controle op hun licht in bijvoorbeeld een ondergrondse parking, magazijn, productieruimte of sporthal. "De zuinigste lamp is degene die niet brandt, meer en meer bedrijven zijn daar ook van overtuigd", aldus Steve Van Stappen, zaakvoerder Veko Lightsystems. Enkele voorbeelden.

 

In een industriële omgeving is de juiste verlichting van cruciaal belang. Werken in een magazijn of productiehal onder het juiste licht geeft een comfortabel en veilig gevoel en vermindert de kans op fouten. Veko, specialist in industriële LED verlichting, zorgt voor de juiste kwaliteit, sterkte, spreiding en kleur van het licht, afgestemd op wettelijke regels en industriële behoeften. Aan de basis ligt een uitgekiend lichtplan.

 

 Als onze Olympische atleten zich op-en-top kunnen voorbereiden voor Tokyo 2021, dan is dat mede dankzij de prima verlichte sporthal van Topsport Vlaanderen in Gent. Een goed verlichte sporthal is de basis van sterke indoor sportprestaties.

Traditionele TL-lampen vervangen door moderne en energiezuinigere LED verlichting, relighten in het jargon, is makkelijk. Zeker als je al verlichting van Veko hebt hangen. In de meeste gevallen renoveert Veko de verlichting door slechts de TL armaturen uit te wisselen voor LED armaturen: de draagprofielen blijven hangen.

Veko Lightsystems heeft de afgelopen jaren vele Belgische distributiecentra van e-commerce bedrijven uitgerust met LED. Het gaat daarbij om LED lijnverlichting met een prima lichtopbrengst. De grote e-spelers van deze wereld versturen hun pakjes onder het juiste en zuinige (LED)licht van Veko.