Wat een ongelofelijke tijd hebben we gehad tijdens de beurs, waar we onze passie voor energiezuinige verlichting hebben kunnen delen. Dank aan iedereen die ons bezocht heeft en met onze verlichtingsexperts heeft gesproken. 🙏

Met trots introduceren wij ons nieuwe, waterdichte armatuur: de Duncan IP65. De Duncan IP65 is dé oplossing voor elke omgeving waar hoge eisen worden gesteld aan armaturen. Het nieuwe ontwerp is stofdicht én waterdicht uitgevoerd. De IP65 is daarmee de perfecte aanvulling op de succesvolle Veko Duncan-lichtlijn. De speciaal ontworpen tapse vormgeving van het armatuur leidt water optimaal van de LED-unit af. Bovendien zijn de LED-units glad afgewerkt, met zo min mogelijk randen en naden. Samen met de blinddeksels liggen ze volledig verzonken in de lichtlijn. Dat is visueel aantrekkelijker, maar voorkomt ook stofophoping en het maakt de units nog beter bestand tegen vuil en water. De IP65 is inzetbaar voor uiteenlopende projecten: van diepvrieshal tot koelafdeling, van zwembad tot voedselopslag. En hij is vanaf heden te bestellen via uw Accountmanager. 

 

Meer informatie over deze alleskunner vindt u hier

 

Ontdek alle voordelen van een samenwerking met VEKO voor uw volgend project in onze renovatieflyer. Met onze expertise en toewijding aan uitmuntendheid, kunt u erop vertrouwen dat uw project op tijd en binnen het budget wordt opgeleverd. Bij VEKO begrijpen we dat elk project uniek is. Dus of u nu een bedrijfseigenaar bent die zijn pand wil renoveren of een aannemer die een betrouwbare partner zoekt, VEKO heeft de perfecte verlichtingsoplossing voor u. Ons team van deskundigen helpt u bij het kiezen van de juiste optie voor uw behoeften en voorziet u van producten en diensten van de hoogste kwaliteit. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Essers

VEKO installeerde bij H.Essers niet enkel de ledverlichting met geïntegreerde lichtsensor in het nieuwe parkeergebouw, maar ook een parkeersensorsysteem dat aangeeft hoeveel plaatsen er nog beschikbaar zijn. De flexibele aanpak van het ervaren VEKO-team biedt interessante perspectieven voor tal van toepassingen en de mogelijkheden boven op het verlichtingspakket zijn legio.

Een geïntegreerd concept

 

We zijn op zoek gegaan naar geschikte parkeersensoren voor dit project. Er zijn heel wat factoren die bepalend zijn voor een perfect werking: plafondhoogte, recht of schuin parkeren, de bekabeling van de verschillende systemen…We dragen kwaliteit hoog in het vaandel en staan garant voor een goede afwerking van onze projecten. Bij dit concept stonden duurzaamheid, energiezuinigheid en futureproof centraal.

 

“Als vaste partner voor de verlichting in de logistieke gebouwen van H.Essers kregen we de vraag om een geïntegreerd concept uit te dokteren. Een groot voordeel is dat we steevast met polyvalente aluminium verlichtingslijnen werken. Hier kunnen we naar hartenlust accessoires en toebehoren op monteren.” - accountmanager Rudi Van Den Steen

 

We hebben ons parkeersensorsysteem geïntegreerd in onze meeraderige voorbedrade rail zodat het naadloos communiceert met het VEKO-verlichtingssysteem. De rails zijn op maat gemaakt zodat de verlichtingsarmaturen steeds tussen twee parkeerplaatsen in zitten en we de parkeersensoren mooi in het midden van de parkeerplaatsen voorzien.

VEKO is uw lichtspecialist 

 

"We denken steeds mee met onze klanten en met dit project bewijzen we dat we een enorme meerwaarde kunnen bieden."

 

VEKO is de absolute expert in België op vlak van de montage van LED verlichting. We ontwikkelen, produceren en monteren al 40 jaar de meest duurzame en energiezuinige lijnverlichting in Europa. We leveren bij nieuwbouw én renovatie op een unieke manier een belangrijke bijdrage bij het behalen van een BREEAM-certificaat. Dankzij onze eigen montageteams heeft u geen omkijken naar de montage en wordt uw LED verlichting in een recordtijd gemonteerd.

Bij VEKO kan u rekenen op:

  • Bewezen lange levensduur aluminium profielen
  • Minimaal gebruik verpakkingsmateriaal
  • Hergebruik verpakkingsmateriaal
  • Tijdsbesparing door eenvoudig montage
  • Minimale CO₂ uitstoot
  • Ordergerichte productie

Ook nood aan slimme sensoren voor uw verlichting? Contacteer Veko Lightsystems via nr. + 32 3 827 21 96 of stuur een mail naar . 

Steeds meer bedrijven en organisaties kiezen voor een intelligente sturing van hun verlichting. Met slim lichtmanagement behouden ze de controle op hun licht in bijvoorbeeld een ondergrondse parking, magazijn, productieruimte of sporthal. "De zuinigste lamp is degene die niet brandt, meer en meer bedrijven zijn daar ook van overtuigd", aldus Steve Van Stappen, zaakvoerder Veko Lightsystems. Enkele voorbeelden.