LED bedrijfshalverlichting: zorgeloos en zuinig

Kiest u voor LED bedrijfshalverlichting van Veko, dan kiest u voor zeer efficiënte verlichting met een interessant prijskaartje. Uw bedrijfsverlichting brandt precies waar nodig en heeft een prima lichtopbrengst, oftewel lumenoutput. Dat doet wonderen voor het welbevinden van medewerkers en voor uw portemonnee. Bovenal: u heeft jaren geen omkijken naar de LED verlichting in uw bedrijfshal of productieruimte. 

Aluminium biedt aantrekkelijke levensduur

Veko is één van de weinige leveranciers die aluminium als basismateriaal gebruikt in bedrijfsverlichting. Daarmee hebben we een enorme voorsprong in kwaliteit. Door de goede temperatuurhuishouding gaan bedrading en elektronica decennialang mee. U kiest dus voor een LED systeem dat zich prima leent voor renovatie in de toekomst. Heeft u al Veko bedrijfsverlichting? Dan is nu renoveren wellicht een goede keuze.  

Hoe slim wilt u uw bedrijfsverlichting?

Veko biedt diverse oplossingen om uw LED bedrijfsverlichting nog energiezuiniger te maken. Dynamische stellingpadverlichting met aanwezigheidsdetectoren bijvoorbeeld. Of een slim lichtmanagementsysteem dat u vanaf elke plek bedient en dat u waardevolle bedrijfsinformatie verschaft. 

Meer weten over bedrijfsverlichting van Veko?

Neem rechtstreeks contact op met de Accountmanager bij u in de buurt

Bekijk producten Bedrijfshallen

Projecten