Stellingen tot 27 meter hoog feilloos verlicht

In distributiecentra en magazijnen gaat het om wáár en wanneer het licht nodig is. Medewerkers moeten veilig kunnen werken. Zij willen de juiste stelling perfect kunnen zien. En niet verblind worden door de magazijnverlichting. Veko blinkt uit in verlichting voor distributiecentra en magazijnpaden. Wij hebben bepaald geen hoogtevrees: onze diepstralende LED armaturen hangen tot wel 27 meter hoogte in magazijnen door heel Europa.

De nieuwste LED verlichting: korte metten met hoge energiekosten

Verlichting is niet langer een van de grootste kostenposten in een magazijn of distributiecentrum. Onze nieuwste LED armaturen zijn sowieso al zuiniger dan ooit. Wij programmeren ze daarnaast ook nog eens met intelligentie die het maximale uit de energiebesparing haalt. U heeft veilige verlichting precies waar dat nodig is, maar nergens brandt een lamp teveel. 

 

distributionVervanging van uw bestaande highbay’s

Heeft u highbay’s hangen en is het qua inrichting van uw pand onmogelijk om lijnverlichting te gebruiken? Hiervoor heeft Veko de Ada Highbay ontwikkeld. De Ada heeft een unieke vorm waardoor zij op grote hoogte voor een uniform lichtbeeld zorgt. Meer informatie over de Ada Highbay. Offerte aanvragen? Neem contact op met de Accountmanager bij u in de buurt.

Hoge stellingpaden, weinig onderhoud 

Industriële verlichting van Veko biedt overigens besparing uit nóg een hoek: Veko is één van de weinige leveranciers van LED bedrijfsverlichting die aluminium profielen gebruikt. En dat betekent: een optimale temperatuurhuishouding, lange levensduur en zeer lage onderhoudskosten. Het magazijn is jarenlang zorgeloos verlicht! Juist bij hoge stellingpaden is dit een troef.

 

Bekijk producten Distributiecentra

Projecten