Sporthal, tennishal, en zwembadverlichting die tegen een stootje kan

Het verlichten van een sporthal, indoor tennisbaan of zwembad is een vak apart. Sporthal- tennis of zwembadverlichting moet immers voldoen aan hoge veiligheidseisen. De verlichting moet -letterlijk- tegen een stootje kunnen. Of tegen chloor. Veko verstaat dat vak als geen ander. Wij hebben speciaal voor sporthallen, indoor tennishallen en zwembaden robuuste (LED) armaturen ontwikkeld, die ook nog eens een heel prettig licht geven.  

Weinig onderhoud en een enorme energiebesparing 

Veko verlichting voor sporthallen, indoortennisbanen en zwembaden is DEKRA/VDE IK10 getest én voldoet aan de strenge internationale eisen van het NOC-NSF. Bovendien zijn onze aluminium armaturen duurzaam en ongekend onderhoudsarm. Met mooie projecten in België en de rest van Europa, kunnen wij rustig stellen dat wij een specialist zijn in het uitrusten van sportvoorzieningen met zorgeloze, zeer energiezuinige (LED) verlichting.  

Toe aan nieuwe verlichting in sporthal of zwembad?

Kijk dan eens goed omhoog. Grote kans (namelijk 50%) dat er al Veko verlichting hangt. Dat is goed nieuws: wij zijn namelijk echte renovatie-experts. In slechts één tot drie dagen wisselen onze supersnelle montageteams verouderde TL armaturen uit voor hagelnieuwe LED verlichting. Profielen blijven hangen en tegen een relatief lage investering gaat u tot 70% (!) besparen op de energie. Hangt er geen Veko verlichting? Ook dan zijn wij de experts om uw sporthal, tennishal of zwembadverlichting te renoveren.

Onze realisaties

Overtuig uzelf. Zien is geloven.

Reeds meer dan 70 clubs kozen reeds voor VEKO LED verlichting !

Contacteer Veko Lightsystems via nr. + 32 3 827 21 96 of stuur een mail naar .

 


 

Bekijk producten Sport

Projecten