Als je een baantje trekt in je favoriete zwembad, bestaat de kans dat je dit onder Veko-verlichting doet. Veko Lightsystems heeft specifieke ledverlichting die door een speciale behandeling jarenlang chloorbestendig is.

Chloorbestendige ledverlichting zwembaden

Het verlichten van een zwembad is een vak apart. Zwembadverlichting moet immers voldoen aan hoge veiligheidseisen. Het lichtlijnconcept van Veko Lightsystems komt hier helemaal tot zijn recht. De verlichting moet ook bestand zijn tegen permanente chloordamp.

 

“Chloor kan bijzonder schadelijk zijn voor de aluminium behuizing van de verlichting maar ook voor de LED’s zelf. Onze lichtlijnen met uitvoerig geteste armaturen zijn chloorbestendig.” (Steve van Stappen, Veko België)

 

Zwembad over de hele lengte en breedte verlicht

Veel zwembaden zijn vandaag nog door projectoren aan de zijkant indirect verlicht, omdat bij een defect de herstelling dan makkelijker uit te voeren is. Het grote voordeel van ledverlichting: de heldere gelijkmatige en rustgevende lichtverdeling over het hele zwembad.

Een van de referenties is het Zwembad Plantin in Antwerpen waar Veko Lightsystems zowel rond als boven het zwembad nieuwe ledverlichting installeerde. Naast de heldere verlichting over het hele zwembad, realiseerde het zwembad een zeer interessante besparing van zowat 70% op de energierekening.

 

Nieuwe verlichting in je pool nodig?

Zwembaduitbaters die hun oude TL-armaturen willen vervangen door nagelnieuwe ledverlichting, kunnen hiervoor een beroep doen op Veko. Wij zijn namelijk echte renovatie-experts. Op slechts enkele dagen tijd wisselen onze monteurs de verouderde verlichting in, terwijl de bestaande profielen blijven hangen. Tegen een relatief lage investering zal je dus drastisch op de energiefactuur kunnen besparen.

 

Nieuwe verlichting in je zwembad nodig? Contacteer Veko Lightsystems via nr. + 32 3 827 21 96 of stuur een mail naar .