Veko Lightsystems heeft de afgelopen jaren vele Belgische distributiecentra van e-commerce bedrijven uitgerust met LED. Het gaat daarbij om LED lijnverlichting met een prima lichtopbrengst. De grote e-spelers van deze wereld versturen hun pakjes onder het juiste en zuinige (LED)licht van Veko.

LED verlichting in een bedrijfshal: zorgeloos en veilig werken

Wie kiest voor LED bedrijfshalverlichting van Veko kiest voor verlichting met de juiste lichtspreiding zodat elke vierkante meter van de hal op de juiste heldere manier is verlicht. De medewerkers kunnen er op elk moment van de dag en de nacht zorgeloos en veilig aan het werk.

Energiezuinig

Veko biedt diverse oplossingen om verlichting in de distributiecentra en bedrijfshallen nog energiezuiniger te maken. Het gaat er dan vaak om wáár en wanneer het licht nodig is. Denk aan dynamische stellingpadverlichting met aanwezigheidsdetectoren. Of aan een slim lichtmanagementsysteem waardoor je verlichting enkel actief waar en wanneer dat nodig is.

LED = dimbaar = energiebesparing

LED is bovendien goed dimbaar omdat het snel reageert en geen opwarm- of afkoelingstijd heeft. Dat levert vaak een  extra energiebesparing op, en dat merk je dan weer aan je (mildere) energiefactuur. Bijkomend voordeel is dat door dimming de levensduur van de LED lampen ook nog eens verlengd wordt.

Voorbeelden bedrijfshallen en distributiecentra 

LED verhoogt de verhuurbaarheid van een pand

Ook interessant: de tijd dat verhuurders of eigenaars van distributiecentra of logistieke panden enkel naar de korte termijn keken bij investeringen is voorbij. Ze beseffen dat LED de verhuurbaarheid van hun pand verhoogt. In combinatie met een aanzienlijk lager energieverbruik maakt dit de logistieke panden en logistieke centra nog interessanter bij potentiële huurders.

 

Meer weten over bedrijfsverlichting van Veko in distributiecentra en bedrijfshallen? Contacteer Veko Lightsystems via nr. + 32 3 827 21 96 of stuur een mail naar .