Essers

VEKO installeerde bij H.Essers niet enkel de ledverlichting met geïntegreerde lichtsensor in het nieuwe parkeergebouw, maar ook een parkeersensorsysteem dat aangeeft hoeveel plaatsen er nog beschikbaar zijn. De flexibele aanpak van het ervaren VEKO-team biedt interessante perspectieven voor tal van toepassingen en de mogelijkheden boven op het verlichtingspakket zijn legio.

Een geïntegreerd concept

 

We zijn op zoek gegaan naar geschikte parkeersensoren voor dit project. Er zijn heel wat factoren die bepalend zijn voor een perfect werking: plafondhoogte, recht of schuin parkeren, de bekabeling van de verschillende systemen…We dragen kwaliteit hoog in het vaandel en staan garant voor een goede afwerking van onze projecten. Bij dit concept stonden duurzaamheid, energiezuinigheid en futureproof centraal.

 

“Als vaste partner voor de verlichting in de logistieke gebouwen van H.Essers kregen we de vraag om een geïntegreerd concept uit te dokteren. Een groot voordeel is dat we steevast met polyvalente aluminium verlichtingslijnen werken. Hier kunnen we naar hartenlust accessoires en toebehoren op monteren.” - accountmanager Rudi Van Den Steen

 

We hebben ons parkeersensorsysteem geïntegreerd in onze meeraderige voorbedrade rail zodat het naadloos communiceert met het VEKO-verlichtingssysteem. De rails zijn op maat gemaakt zodat de verlichtingsarmaturen steeds tussen twee parkeerplaatsen in zitten en we de parkeersensoren mooi in het midden van de parkeerplaatsen voorzien.

VEKO is uw lichtspecialist 

 

"We denken steeds mee met onze klanten en met dit project bewijzen we dat we een enorme meerwaarde kunnen bieden."

 

VEKO is de absolute expert in België op vlak van de montage van LED verlichting. We ontwikkelen, produceren en monteren al 40 jaar de meest duurzame en energiezuinige lijnverlichting in Europa. We leveren bij nieuwbouw én renovatie op een unieke manier een belangrijke bijdrage bij het behalen van een BREEAM-certificaat. Dankzij onze eigen montageteams heeft u geen omkijken naar de montage en wordt uw LED verlichting in een recordtijd gemonteerd.

Bij VEKO kan u rekenen op:

  • Bewezen lange levensduur aluminium profielen
  • Minimaal gebruik verpakkingsmateriaal
  • Hergebruik verpakkingsmateriaal
  • Tijdsbesparing door eenvoudig montage
  • Minimale CO₂ uitstoot
  • Ordergerichte productie

Ook nood aan slimme sensoren voor uw verlichting? Contacteer Veko Lightsystems via nr. + 32 3 827 21 96 of stuur een mail naar .