De klussers en Handige Harry’s onder ons weten dat de keuze van werkmateriaal van groot belang is voor het resultaat van hun werk. Een aangenaam verlichte doe-het-zelfzaak helpt hen bij het kiezen van de juiste ‘hamer en beiteltje’.

Veel doe-het-zelfwinkels (bekijk hier Veko projecten) doen een beroep op de specialisten van Veko Lightsystems om hun winkel deskundig te verlichten. Het concept van de lichtlijnen van Veko komt perfect tot zijn recht bij deze retailers die de voordelen van ledverlichting inzien. Correct ingestelde lichtlijnen verdelen het licht gelijkmatig over de brede magazijngangen en de rekkenstructuur. Het licht met een aangename kleurtemperatuur geeft aan de bezoekers een aangename winkelervaring.

 

Ledverlichting in doe-het-zelfzaken bespaart

Waar vroeger vaak de uitstraling van de winkel nog bepalend was voor de keuze van verlichting, is dit nu de energie-efficiëntie. Veel doe-het-zelfzaken stappen over op de energiezuinige ledtechnologie. Het verbruik, de onderhoudskosten en de kwaliteit van de verlichting zijn de bepalende factor geworden bij de keuze van de verlichting.

Gangpadverlichting en gelijkmatige verlichting

Veko installeerde ledverlichting bij veel groothandelaars aan beide zijden van de taalgrens. Het resulteert in gangpaden die netjes worden uitgelicht en rekken waarin alle producten levensecht worden belicht, zodat er geen misverstanden ontstaan over de vorm of de kleur van het artikel.  

 

Eigen montagedienst

Veko is niet alleen ontwikkelaar en fabrikant van ledverlichting. Het bedrijf komt ook, indien gewenst, met een eigen ploeg de verlichting monteren. Veko doet dit al 40 jaar en dit is zeker een troef voor de klanten. De professionele plaatsingsdienst koppelt vakmanschap aan een bijzonder flexibele houding. Alle werkzaamheden gebeuren kraaknet en zonder enige lichtonderbreking in de winkel.

 

Heeft uw winkel of doe-het-zelfzaak energiezuinige verlichting nodig? Contacteer Veko Lightsystems via nr. + 32 3 827 21 96 of stuur een mail naar .

Bekijk producten Retail

Projecten