Traditionele TL-lampen vervangen door moderne en energiezuinigere LED verlichting, relighten in het jargon, is makkelijk. Zeker als je al verlichting van Veko hebt hangen. In de meeste gevallen renoveert Veko de verlichting door slechts de TL armaturen uit te wisselen voor LED armaturen: de draagprofielen blijven hangen.

 

TL armaturen vervangen door LED armaturen

Veko Lightsystems is specialist in relighting en renovatie. “Het succes van LED is niet zo verwonderlijk,” zegt Steve Van Stappen van Veko. “De prestaties van LED hebben de conventionele verlichting ruimschoots ingehaald. Bovendien kunnen de bestaande TL draagstructuren van Veko terug gebruikt worden bij het plaatsen van nieuwe verlichting. Hierdoor blijft de interne bekabeling intact, dat scheelt een hele hoop kosten.”

LED verlichting: niets dan voordelen

De investering in een eigentijds LED verlichtingssysteem is relatief laag. Er zijn nauwelijks verstorende werkzaamheden op de werkvloer en de besparing loopt op tot wel 90% op de energiekosten. Kies je  voor een dynamisch schakel- en sturingssystemen met detectoren en sensoren, dan bespaar je zelfs nog meer energie (lees meer over Veko Smart Lighting oplossingen). Ook op het gebied van lichtopbrengst (lumenoutput) is LED een veel betere keuze dan traditionele lampen als TL. Lees hier onze bespaartips.

Het effect van LED verlichting: Veko test het voor je!
Hoelang duurt het voor je je investering in nieuwe LED verlichting hebt gerecupereerd? Veko garandeert je dat je de investering in 1 tot 5 jaar terugverdient. De exacte terugverdientijd hangt af van het aantal branduren, de kilowattuurprijs en het verlichtingsplan. Wil je weten hoeveel besparing dit oplevert? Meten is weten! Doe de test en neem contact op met de Veko accountmanager.

Verlichting renoveren

Heb je geen verlichting van Veko? Ook dan is renovatie een goed idee. De ervaren Veko monteurs vervangen jouw verlichting in no time zodat je bedrijf weer helemaal mee is. Krijgt je pand later een nieuwe bestemming of indeling en worden er nieuwe eisen gesteld aan de verlichting, dan is het Veko lichtsysteem makkelijk opnieuw te gebruiken.

Is je verlichting aan relighting toe? Contacteer Veko Lightsystems via nr. + 32 3 827 21 96 of stuur een mail naar .