LED verlichting: een veilig gevoel in de parkeergarage

Bezoekers vinden moeiteloos de weg in uw parkeergarage wanneer u kiest voor LED parkeergarageverlichting van Veko. Onze Low Power LED verlicht altijd optimaal waar dat nodig is. Dat geeft een veilig en prettig gevoel: bezoekers komen graag in uw parkeergarage. Bovendien krijgen stof en vocht geen vat op onze aluminium LED armaturen: u bent jarenlang verzekerd van zorgeloze parkeergarageverlichting. 

Brandt uw parkeergarageverlichting nog steeds 24/7? 

De nieuwste Veko LED serie voor parkeergarageverlichting is ongekend energiezuinig. Door de armaturen slim te programmeren en te combineren met aanwezigheidsdetectie en een daglichtregeling, realiseren we bovendien een forse extra energiebesparing. De verlichting brandt optimaal waar beweging is. Maar waar geen traffic is, schakelt de verlichting gefaseerd uit of terug. Wij rekenen u graag de besparing voor!  

Met eigen ogen een voorbeeld zien? Bezoek een Veko project 

Goede verlichting kan enorm veel doen voor een prettig gevoel in een parkeergarage. Als u dit met eigen ogen wilt zien, bezoek dan eens een parkeergarage met Veko verlichting bij u in de buurt. Of neem contact op met onze accountmanager. Hij gaat graag met u mee.

 

Bekijk producten Parkeergarages

Projecten