Gedaan met de donkere en slecht verlichte parkings. Een goed verlichte parkeergarage met duidelijk herkenbare borden, voertuigen, rijstroken, liften en trappen bezorgt bestuurders en voetgangers een veilig gevoel.

De beter (LED) verlichte parkeergarage

Veko Lightsystems verzorgt de verlichting van tal van ondergrondse parkings (openbare en bedrijfsparkings). De heldere, gelijkmatig verdeelde ledverlichting over alle rijvakken vermindert schaduwen en verbetert het zicht voor de parkeerder, waardoor hij zich veilig voelt en de bewegwijzering meer opvalt.  

Slim parkeersysteem met sensorgestuurde verlichting 

Voor elke toepassing is de keuze van de juiste armatuur van belang voor de grootste energie-efficiëntie. De slagvaste en vandaalbestendige LED armaturen van Veko staan garant voor een hoogwaardige verlichting van parkeerterreinen. Daarnaast is het gebruik van water- en stofbestendige LED armaturen met noodmodules en bewegingssensoren een groot voordeel. De slimme verlichting verlicht enkel als het nodig is, lampen dimmen automatisch als er geen mensen in de parking aanwezig zijn. Ledverlichting is energiezuinig, maar zo kan je nog meer besparen!  

 

Combineren van parkingtechnieken in één rail 

Veko kan binnen één railsysteem diverse parkingtechnieken combineren. Zo kan je bijvoorbeeld tegelijk verlichten én door het gebruik van verschillende LED kleuren vrije en bezette parkeerplaatsen aangeven, of parkeerplaatsen voor directie, bezoekers of gehandicapten. Zo levert Veko een perfecte totaaloplossing voor elke klant.

 

Lichtsturing

Energie-efficiënte ledverlichting voor je parkings 

Wil je zelf ervaren wat de betere ledverlichting doet in een parkeergarage? Bezoek dan eens een parkeergarage met Veko verlichting bij je in de buurt.

Neem gerust contact op met onze accountmanager, hij gaat graag met u mee. Of contacteer Veko Lightsystems via .

 

Bekijk producten Parkeergarages

Projecten